hits

VENNER

I dag skal jeg skrive litt om mine venner.

Jeg rundt 100 venner, men 8 av de er de jeg mest er med i fritiden. Men av alt så et det bare 4 av de som er mine bestevenner! Det å ha mange venner er både positift og negatift, og det er fordi jeg har opplevd at de vennene jeg har/har hatt er sjalue på meg. Har du opplevd at en/flere venner er sjalue på deg? De bestevennene jeg har som jeg er mest meg er Katarina, Elena, Siw & Rebecca (Rebbi) Jeg vi dele litt med dere om hvorfor jeg setter pris på de 4 vennene jeg nevte.

Katarina: Vi går i samme klasse på Design og Håndverk, hun er en av de mest fantastiske menneske jeg har blitt skjent med. Vi gjør utrolig mye rart sammen både på skolen og på fritiden, for meg er hun som en storesøster. Vi har mye til felles og har det kjempe gøy sammen.

Elena: Hun er 3 år yngre enn meg, men det spiller ingen rolle fordi hun er like fatastisk å ha er i livet som Katarina. Elena er en snil, søt og hyggelig jente & det er det som gjør at jeg er så glad i henne.

Siw: Hun er også 3 år yngre enn meg, hun er kul, morsom, hyggelig, snill & god på sin måte.

Rebecca (Rebbi): Hun er 4 år yngre enn meg, det gjør heller ikke noe. Fordi hun er like snill, søt, morsom, kul, hyggelig & fantastisk.

Bildene av Meg med vennene mine ser du her: 

         Ha en utrolig fin kveld videre folkens!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

carinalindaljohansen

carinalindaljohansen

17, Marker

Jeg er snill, morsom, kul, omtenksom, følsom og bryr meg om andre.

Kategorier

Arkiv